Välkommen till världens bästa blogg!

Voff och välkommen till världens bästa blogg. Det måste kännas skönt att veta att du i fortsättningen slipper surfa runt bland en massa dösnack och därför kan du bokmärka hightass.se redan nu! :o)

För de ytterst få som inte redan känner mig kan jag berätta att jag heter Carl Sigvard Öhrhund och är född den 22 oktober 2011. Jag är en kinesisk nakenhund av finaste familj – både farmor och farfar är champions och min syster vinner allt som går att vinna på utställningar.

Jag har alltså en lång och gedigen livserfarenhet att dela med mig av. Husse, som är författare, har redan dystert konstaterat att de inlägg jag gjorde på hans blogg snabbt fick fyra gånger fler läsare än hans. Inte överraskande för mig, men jag tror att hans självkänsla fick sig en knäck.

Matte är häsofreak och säljer japanska hälsogrejor som jag ibland tuggar i mig eller dricker. Dessutom sover jag på en magnetmadrass som jag får sanslös energi av och hittills har jag skrämt skiten ur mer än en schäfer! ;o)

Mina lillmattar Isabell och Josephine går i skolan och det är Isabell som har tagit de fina bilderna av mig på startsidan.

Hemsidan har gjorts av en mycket vacker, trevlig och intelligent man som heter Bengt Grönkvist. Hans företag Grönkvist Art & Design – http://www.gronkvist.se/ – gör världens bästa hemsidor. Bengt är inte bara vacker, han har god smak också. Redan första gången vi träffades påpekade han att jag är både snygg och charmig.

För övrigt kan jag berätta att mina största intressen är god mat och dryck, att softa och – inte alls minst – Golden Retrievers. Jag älskar cougars, lite äldre kvinnor med stil, och missar inte en chans att försöka humpa dem, allt enligt det gamla hederliga ordspråket ”If it moves – fuck it!”

Följ mina öden och äventyr här. Alla mina tidigare blogginlägg kan du läsa på www.ohrlund.se där husse kan fortsätta med sina deprimerade inlägg, om han nu får ha kvar några läsare sedan jag startat här.

High tass!

/Sigge

 

 

2 svar på ”Välkommen till världens bästa blogg!

 1. Tjena Sigge!!

  Det var ett tag sen nu… Förstår nu varför, du har naturligtvis jobbat med din nya sida!! Måste säga att jag är något avis, men jag unnar dig all uppmärksamhet 🙂

  Min matte fick igår reda på att jag inte längre får vara med henne på jobbet ,så jag kanske sitter lite mera vid datorn framöver. Hemma i min ensamhet…suck! Förbaskat, jag gillar ju att följa med dit!! 2 dagar i veckan brukar jag knega på Söder. Jajaja, vad är väl en dag på jobbet….bara, bara, helt underbar! 😉

  Hörru, vi kan väl ses någon dag?? Antar att du ligger och myser i husses skrivarlya om dagarna..eller??

  Ha det gott!

  High tass!

  /Nicco

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *