Med anledning av min högtidsdag

Voff!

Fanmailen väller in i en takt som tvingat brevbäraren att köpa en lastbil och fått vår Internetleverantör att bygga en ny serverhall. Eftersom en majoritet av fansen önskar sig en idolbild, kommer här en att klippa ur:

Värd att kopiera och spara!

Ja, kära vänner, ryktet är sant.

Jag fyller år.

För första gången i mitt liv kommer jag att bli uppvaktad, dränkas i presenter och uppmärksamhet.

Jag tror inte att det kommer att göra ont alls.

– på förekommen anledning meddelas:

Generösa presenter kan med fördel sändas under mattes och husses adress, så får de sköta om det praktiska. Vad gäller uppvaktning så är jag dessvärre bortrest på måndag. Detta av den enkla anledningen att vårt hem inte skulle klara anstormningen av nära och kära vänner, bekanta, wannabies och hangarounds. Dessutom – varför ska jag betala för att hälla Mamma Scans köttbullar i halsen på okultiverade schäfrar som smyger runt i stan, våldgästar fester och låtsas tillhöra Den Innersta Kretsen.

Istället firar vi lite längre fram med en intim fest för de närmaste. Tack för förståelsen.

Och så en sak till: Sedan jag som ett political statement kastrerade mig för ett tag sedan och meddelade att asylhundarna står i kö för att komma in i Sverige och att det därmed inte finns någon logisk anledning att skaffa egna barn, har det kommit en rad kommentarer. De är lätta att sortera: De smarta kommer från andra hundar, de korkade kommer från tvåbeningar…

Till alla tikar: Klipp ur och spara som ett skönt minne!

Låt mig alltså klargöra följande: Det enda i sportväg jag är intresserad av, är hundtjejer som löper (så länge de inte springer fortare än jag). Och till de tvåbeningar som tror att man tappar intresset bara för att man inte har granaterna kvar, vill jag säga:

Kan man inte vara intresserad av vackra bilar om man inte har körkort?

Sug på den.

Min ödmjuka förlåtelse till tvåbeningar blir allt större. Ju mer jag studerar er, desto mer beklämd blir jag. Säg mig till exempel följande: Varför trängs ni med tiotals andra knuffande, bråkande, snorande, infekterade tvåbeningar i stora, morrande plåtlådor som kör samma väg varje dag, när ni kunde använda baktassarna istälet?

För övrigt har jag på ett nytt promenadstråk hittar några riktigt intressanta buskar. Mer om detta senare.

High tass!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sigge

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *