Svansen mellan benen, bloggare!

Husse och jag för många diskussioner under promenaderna. Häromdagen tog han upp det här med att var och varannan tvåbening tycks känna ett närmast tvångsmässigt behov av att blogga vare sig de har något att säga eller ej. Så jag slog mig ner vid tasstopen, loggade in och läste tvåbeningsbloggar på vinst och förlust i nästan en vecka. Resultatet:

Herreminsvans!

Om jag skulle uppbåda alla mina allra sämsta författaregenskaper till att åstadkomma något liknande, så skulle ett högst normalt Sigge-blogginlägg se ut så här:

Hej!

I morse jag gick ut på fältet för att morgonskutta som vanligt.

Där mötte jag Nilo. Vi sprang runt som galningar.

Sedan bajsade jag.

Sedan gick vi hem och jag åt torrfoder.

Nu ska jag skälla på brevbäraren. Sedan ska jag sova.

Riktigt på de nivåerna vill vi väl inte ha det, eller hur vänner?

Och – för att ta udden av din eventuella kritik – ja, mitt förra blogginlägg var avsiktligt en travesti på ett tvåbensinlägg.

Ingen reagerade. Ruskigt.

High tass!

/Sigge

2 svar på ”Svansen mellan benen, bloggare!

 1. Tänk jag kan bara hålla med dej.
  Vi hundar håller faktiskt världsklass vad det gäller att blogga. Riktigt skoj att du är en namne till mej också, fast du kanske inte heter Svamphund i efternamn? Jag råkar visst vara landets duktigaste. Äsch vem bryr sej, jag är nöjd om jag får jobba och varva med utbildning av lite blivande svamphundar.

  • Hej Sigge Svamphund, kul att du hörde av dig och att du har den överlägset goda smak som bara vi fyrbeningar kan uppvisa.
   Jag heter i själva verket Carl Sigvard Öhrhund men kallas oftast bara Sigge av mina vänner. Kul att höra att du jobbar med svampar. Det gillar jag, men hittills består mina erfarenheter enbart av att äta champinjoner. Har du några gourmettips till mig?
   High tass!
   /Sigge

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *